Jamsessies voor organisaties

Samen met Ronald Bos, spreker/trainer/muzikant

Vastomlijnde ideeën loslaten, samenwerken. Speels nieuwe wegen uitproberen, elkaar inspireren. Geef andermans ideeën de ruimte, werk met passie! Zou het niet mooi zijn als jij en je team altijd zo werken? Muzikanten doen dit dagelijks in jamsessions: een bestaand nummer wordt bewust losgelaten om al solerend naar nieuwe wegen te zoeken. Daarbij draait het om samenspel, om goed naar elkaar luisteren en op elkaar inspelen, elkaar inspireren en ruimte geven en nemen.

 

Op deze manier houden muzikanten zichzelf fris, ontdekken ze spelenderwijs nieuwe melodieën en leggen ze en passant waardevolle connecties voor later. Ik raad het iedereen aan: zo zou je met je collega’s op kantoor ook af en toe eens lekker moeten jammen.

 

Want het gaat altijd om passie, inspiratie en bevlogenheid. Of je nou muzikant bent of de hele dag achter een bureau zit, je functioneert beter als je met bezieling je werk doet.

 

Met die gedachte in het achterhoofd verzorg ik met spreker/business trainer/gitarist Ronald Bos muzikale jamsessions als volledige workshop of als Kick off act over het verstevigen van samenwerkingen, persoonlijke effectiviteit en passie. Tijdens een wervelend optreden vol muziek en verhalen wordt het reilen en zeilen van jouw team of organisatie vergeleken met de wijze waarop muzikanten een jamsessie uitvoeren. Jammen doe je het liefst samen; en daarom is Ronald een samenwerking aangegaan met mij en met Flamenco gitarist Claudio Benito . Maar desgewenst kan er ook met een volledige band gewerkt worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *