Brandcomposers

Neem je relaties mee op een muzikale tocht langs je kernwaarden

  1. Brandcomposers in actie

Als je identiteit een gevoel is, hoe breng je dat dan onder woorden? En als je het al onder woorden hebt gebracht, hoe breng je dan dat gevoel over aan je relaties? Of je collega’s? De Brandcomposers doen dat door je die woorden te laten koppelen aan de gevoelstaal bij uitstek: muziek.

In een interactieve workshop componeren de Brandcomposers een unieke brandsong. Samen met jou en je relaties en/of collega’s natuurlijk, want jullie bepalen wat wij spelen.

Iedereen kan componeren

Er komt natuurlijk veel kijken bij het maken van een goed nummer en niet iedereen heeft een muzikale achtergrond. Maar door simpel te beginnen en te werken met mooi gespeelde voorbeelden kan iedereen componeren. Zijn mijn kernwaarden een klassieke symfonie? Of een opzwepende salsa? Moeten we sneller of langzamer? Hoger of lager? En zijn er nog kernwaarden ondergesneeuwd -met andere woorden- moet er nog een wending komen?

 

3x resultaat

  1. Het tastbare eindresultaat is natuurlijk de prachtige muziek die we samen gecomponeerd hebben
  2. maar veel belangrijker is nog de weg die er naartoe heeft geleid. Op een speelse manier laat je zien leg je bloot hoe je collega’s of relaties of je organisatie en hoe de kernwaarden beleefd worden. Door de kernwaarden actief te betrekken in het proces, en door de mensen na te laten denken welke muziek bij die kernwaarden past breng je ze bovendien nog eens onder de aandacht en beter nog: Je geeft de mensen een gevoel bij die waarden.
  3. De workshop wordt gefilmd en op basis van die film zal er een kort verslag worden gemaakt.

 

Wat we ook kunnen:

  • Nieuw beleid? Een andere manier van samenwerken? De Brandcomposers leggen het uit met muzikale metaforen
  • Nummer op maat. Ter plekke gecomponeerd op dezelfde manier als we met je brandsong doen, of van tevoren geschreven mét of zonder tekst
  • Muzikale begeleiding van je evenement. Geef je evenement live energie met een echte band met toepasselijke tunes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.